Home_left_text_specialisations_behang_en_schilderwerk

Heeft u kleuradvies nodig?

De afwerking van uw huis, begint bij de muren en het houtwerk.
Een mooie inrichting verdient een goede basis.

Hoe bereikt u de juiste kleur in uw interieur?
De kleur in uw interieur wordt beïnvloed door het juiste palet aan verfkleuren, behangkeuze, stoffering zoals gordijnen, daglicht en accessoires.
Kleur is lastig, want wat is nou de juiste kleur voor uw woning? Ingetogen of juist uitbundig? Of een passende middenweg?
Mijn idee is: alles kan maar maak het persoonlijk!
Door te kijken, te combineren en vooral te durven geven wij uw huis de juiste kleur en daarmee de juiste sfeer. Van mooi wit, tot zachte grijs en leemachtige kleuren tot pastel en fellere kleuren.

Wij zijn gek op kleur!

In wandafwerking hebben wij een uitgebreide collectie in behang en glasweefsel. Laat u verrassen door de ongekende mogelijkheden voor de afwerking van uw wand. Uiteraard hebben wij een ruime keuze in verschillende (muur)verven. Elke kleur is mogelijk!
Als vakmensen nemen wij u het werk uit handen. Wij verzorgen het stucwerk, schilderwerk, sauswerk of behangwerk. Zodat uw muren en houtwerk er tiptop uitzien. Wij werken met top merken als:
Hooked on WallsArteEijffingerSigmaFarrow&Ball

U kunt altijd vrijblijvend kleurstalen en boeken mee naar huis nemen. Wanneer u aanvullend advies nodig heeft kunnen wij op afspraak bij u thuis langs komen.